• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Mazot Depolama Tankı Hk.

funda bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Ağustos 2014
Firma
Öztek Genel Temizlik TAT Tesisi
Arkadaşlar merhabalar ben toplama ayırma tesisinde işe başladım. Firmanın kendi araçlarında kullanmak üzere 21,5 ton kapasiteli mazot tankı mevcut. Bununla ilgili ne yapmam gerek. Ya ruhsat ya da kapsam dışı yazısı almam gerektiğini biliyorum fakat hangi yönetmelik kapsamında, neyi referans alıp dilekçe ekine neler koyacağım. Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
 
1- tehlikeli madde faaliyet belgesi alması gerekmektedir. Faaliyet konusu alıcı olup tmgd hizmetinden muaftır.
2- GSM yada işyeri açma çalışma ruhsatına o tank işlenmelidir.
3-Bekra sistemine kayıt yapılmalıdır.
4-Faaliyet ön bilgi formu doldurulmalıdır.
5- iş sağlığı ve güvenliği açıcısından test yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır.
 
Merhaba,
Tesisimizde araçlar için 1250 kg mazot varili bulundurulması isteniyor. İl Müdürlüğünden bilgi aldığımda bulunduracağınız ton miktarına bağlı olarak değerlendirilir dendi. Yani az bir miktarsa kapasite raporuna ekletirsiniz yada gelen denetçi talep ederse işlemleri ona göre yürütürsünüz dendi. Bu miktar için bahsedilen GSM yada ruhsata işletme gibi durum söz konusu olur mu yada başka ne gibi işlemler gerekir ?
 
Üst