• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Meslektaşımızı kaybettik: Beril'in acı kaderi

CMNet Okuru

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Eylül 2015
BURSA’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde yaşayan 28 yaşındaki Çevre Mühendisi Beril Batı, 58 yaşındaki babası Erdinç Batı’nın kullandığı otomobille Manisa’nın Akhisar İlçesi’ne giderken kazada hayatını kaybetti. Kazada sürücü Erdinç Batı, ağır yaralandı. Merkez Nilüfer İlçesi’nde yaşayan Sezin ve Erdinç Batı’nın tek çocuğu olana Beril Batı, Anadolu Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Bursa’daki bir çevre danışmanlık şirketinde Çevre Mühendisi olarak çalışmaya başladı. Bursa dışında da çeşitli fabrikalara danışmanlık hizmeti veren Beril Batı, son olarak Manisa’nın Akhisar İlçesi’ndeki bir fabrikaya danışmanlık yapmak için görevlendirildi.

İddiaya göre baba Erdinç Batı kızının araba kullanırken uyumasından endişe ederek, birlikte gitmeyi teklif etti. Bu teklifi kabul eden Beril, babasının kullandığı otomobille bu sabaha karşı yola çıktılar.

Erdinç Batı’nın kullandığı 16 BG 729 plakalı otomobil, Balıkesir- Akhisar karayolunun 15’inci kilometresinde kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yol kenarındaki kavun tezgahı önünde park halindeki 17 KF 383 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya döndü. Kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, genç mühendisin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan baba Erdinç Batı, ambulansla Akhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedaviye alındı. Kazada can veren Beril Batı’nın İzmir Adli Kurumu Morgu’na kaldırılan cenazesi, otopsi yapıldıktan sonra yakınlarına teslim edildi. Batı, toprağa verilmek üzere Bursa’nın Nilüfer İlçesi’ne götürüldü.

Ailesinin ve yakınlarının gözbebeği olan Beril Batı’nın acı haberi bu sabah saatlerinde sevenlerine ulaştı. Büyük üzüntü yaşayan Beril Batı’nın yakınları, "Beril hayat dolu bir kızdı. İnsanları, hayvanları ve yaşamayı çok seviyordu. Üzüntümüz çok büyük"dediler.


Kaynak:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Her ölüm acı verir fakat böylesi aniden gerçekleşen ve genç ölümleri bir başkadır..
Mekanı cennet olsun, Allah tüm sevenlerine sabır versin..
 
Allah rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
Ayrıca bayramda herkes bir yerlere gidiyor lütfen dikkatli olalım arkadaşlar, sadece bizim dikkatli olmamızda yetmiyor tabi ki bunu biliyorum ama biz yine dikkatli olalım.
 
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Bu sene çok üzüldük arkadaşlarımızın aramızdan gidişine.... :(
 
çok üzücü bir olay daha meslektaşımızın başına gelmiş diyecek söz yok adeta. Allah babasına acil şifalar versin ailesine sabırlar versin inşallah
 
Bu gün aldığım acı bir haberle adeta yıkıldım. Neşe dolu, sevecen, güler yüzlü hayata umutlu ve sevecen gözlerle bakan, hep ama her daim iyimser, kin nefret bilmeyen ve sıralanabilecek ne kadar iyi kavram varsa kişiliğinde barındıran Beril Batı'nın trafik kazasında hayatını kaybetmesi...İlk haberi aldığımda şaşkına döndüm. kötü bir şaka olmalıydı bu. İnanamadım. Hala inanamıyorum ya...Az önce baktım fotoğraflarına, her zamanki gibi neşe dolu gözlerle vermişsin pozlarını...

İyi güzel insan, mutluluğunla ve ışıltılı gözlerinle etrafını aydınlatan, sınıf arkadaşım, Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun... Allah ailene ve tüm sevenlerine sabır versin.

Unutulmasınki devran hep döner...Ve unutulmasınki, iyi insanlar asla unutulmazlar...
 
Üst