• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

mevcut tesisin şubesine çevre görevlisi atanması işlemleri

Nermin Tuğralı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 Ocak 2012
merhaba,
ambalaj atıkları toplama ayırma tesisinde çalışmaktayım.tesisimizin şubesi açıldı adres farklı, vergi numarası aynı olacak şekilde. tesisi çbsye kaydettim il çevreden kullanıcı kodu ve şifremizi aldık.şimdi benim bu tesis için GFB başvurusunda bulunmam gerekiyor. eizin sisteminde kendi sayfamda mevcut tesis gözüküyor, şube olarak açılan tesis gözükmüyor bunun için ne yapmam gerekiyor. yardımlarınızı bekliyorum. iyi çalışmalar...
 
Siz kayıtlı iseniz başka şubenin işlemlerini yürütmek için Çevre Yönetim Birimi olması gerekir. Tek Çevre Görevlisi birden fazla yere bakamaz bir firmada bildiğim kadarıyla. Aynı vergi no'ya ait yerlerin hepsine 2 Çevre Görevlisi'nden oluşan Çevre Yönetim Birimi bakabilir.
 
firma merkezi ile şubenin vergi numarası, sgk işyeri numarası herşeyi aynı, sadeceadres farklı. şubedeki tesis de ek2 kapsamında. birkaç kişiden edindiğim bilgiye göre firmanın şubelerinde de çevre görevlisi olarak çalışabilirmişim. fakat şubeyi eizin sayfamda göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
 
yönetmeliğin 28. maddesinde

(2) Aynı ilde tek tüzel kişilik altında birden fazla toplama-ayırma tesisine sahip olunması halinde, bütün tesislere hizmet vermek amacıyla bir çevre görevlisinin istihdam edilmesi yeterlidir.
ifadesi bulunmaktadır. buna göre şube olarak açılan tesiste de çevre görevlisi olarak çalışabilir miyim acaba????
 
arkadaşlar ,aynı vergi numarasına sahip ancak farklı şehirlerde bulunan 2 tesise tek çevre görevlisi bakabilirmi ? bu konuda bilgi sahibi olan varmı?
 
Üst