• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Mevzuat arşivi

Müjdat bey paylaşım için teşekkür ederiz. Yanlız bu dosya biraz eski galiba, örneğin sanayi kaynaklı hava kirliliğinin kontrolü yönetmeliğin baktım 2010 da yapılan değişikler işlenmemiş.
En güncel mevzuatı mevzuat bilgi sisteminden bulabilirsiniz.
 
@zuhall

uyarınız için bende teşekkür ederim Zuhal hanım.tek tek bakma imkanım olmadı ama bakanlığın yeni sitesinde hazırlanmış dosya olduğu için ve tüm yönetmelikler bir arada olduğu için bir çok kişinin işine yarar düşüncesiyle paylaştım. yalnız bahsettiğiniz yönetmelikte madde lerin yanında değişik:30/03/2010 yazıyor. :S
 
Evet haklısınız Müjdat Bey, ben yanlış bakmışım herhalde... Şimdi tekrar baktım bütün değişiklikler işlenmiş:)
 
@Ahmet Doğanay

çalışma benim değil bunu belirtmek isterim.bakanlığın hazırladığı bir döküman.bakanlık sitesinden de ulaşılabilir. hazırlayanların ellerine sağlık. tek tek yönetmelik aramaya gerek yok.
 
Üst