• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Mobil imza

Olgaç Sürmelihindi

Mevzuat Grubu Lideri
Yönetim Grubu
Mevzuat Grubu
Katılım
11 Şubat 2013
Şehir
Gaziantep
Firma
-
Arkadaşlar kolay gelsin. Dün mobil imza için kullandığım telefona mesaj geldi ve mesajda; 16 eylül'den sonra mobil imza işlemleriniz sona erecektir. Detaylı bilgi için 532'yi arayın diye. Bu sorunu yaşayan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
@banu.ozberk

Merhaba Banu Hanım :) müşteriler arasında bir ayrıcalık olduğunu sanmıyorum. Şahsen benim Turkcell ile herhangi bir ayrıcalıklı anlaşmam yok. Sadece öncelik sırasına göre işlem yapıyor olabilirler. (ilk gelen ilk çıkar) Bu kadar sinirlenmenize gerek yok bence. Çözümsüz kalmanız konusunda haklısınız, fakat bu tamamen kendini geliştirmeyen, teknoloji ve haberleri hatta hiç değilse kendi kurumundaki gelişmeleri takip etmeyen personellerin sorumsuzluğundan kaynaklanmaktadır. Ayrıca bu değişimin zorunlu şifreleme değişikliğinden kaynaklanan bir problem olduğunu ve milyonlarca insanın mobil imza kullandığı düşünülürse Turkcell'e de bu kadar yüklenmeniz size mahkemede pek yardımcı olmayabilir.

Umarım sizlerinde geçiş işlemleri en kısa sürede tamamlanır.

Az önce sim kart değişikliğini onaylamak için tekrar aradılar ve işlemi tamamladık. Sırada Mobil imzanın yeniden aktifleştirilmesi var. Ondan sonra tamamen bitiyor.

@Sinem Malkoç

Merhaba Sinem Hanım, en son aşamada hiç çözüm bulamazsanız, 532 arayın Mobil İmzanızın bozulduğunu ve yeni bir 128k'lık simkart'a ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Daha sonra bırakın onlar uğraşsınlar.
 
Az önce Ankara'nın göbeğinde bir TİM'e uğradım ve pazartesiden itibaren dağıtılacağını, henüz şubelerine gelmediğini söylediler. Dediklerine göre de 16 sından sonra da ücret talep edilmeyecekmiş. Ayrıca internetten de başvurabilirsiniz, adresinize yollanır dediler ama ben bir türlü bulamadım başvuru sayfasını. Böyleyken böyle.
 
bu TİM leri anlamadım bugün müşteri hizmetlerini aradım adresine ulaşmadıysa TİM lerimizden ücretsiz yeni sim kartınızı alabilirsiniz dediler. TİM lerle görüştüm ellerinde yok bir tanesi ücretsiz vermediklerini sadece adresime ulaştığı takdirde aktivasyon işlemini ücretsiz yapabileceklerini söylediler. Müşteri hizmetlerini yeniden aradım kesinlikle ücretsiz vermeleri gerektiğini söylediler. konu ilgili şikayet formu oluşturdular en kısa zamanda dönüş yapacaklarmış. hadi hayırlısı :mad::mad::mad::mad:
 
Bana da geldi mesaj ben gittim TİM' de ücretsiz değişim yaptılar ancak yeniden aktivasyon için aranmayacağını mobil imzanın 24 saat içinde aktif olacağı söylendi.
 
Arkadaşlar mesaj banada geldi. fakat hattım benim üzerime değil.. illa hat sahibi ile mi gitmem gerekiyor TİM'e bilgisi olan var mı?
 
kesinlikle tam bir saçmalık, acil bir başvuru olsa insanlar maduriyetlerini kimseye açıklayamaz. TİM 2 e bilgi almaya gittim diyorlar ki, KVK sim kartları gönderecek daha göndermediği için hiçbir merkezde bulunmuyor sim kart dolayısıyla değişim yapılamıyor muş! Türkcell neden dağıtımın düzenli sağlanmasından sonra bu işlemlerini yürütmüyor hemen sim kartları kapatıyor. çok yazık
 
ben salı akşamı değiştirdim SİM kartı ama mobil imzanın açılması 7 işgününü bulacakmış bir arkadaşında iş adresine teslim etmişler SİM kartını ve hiç bir sorun çıkmadan mobil imzayı kullanabiliyor şuanda çok dengesiz uygulaması var Turkcell merkezin
 
Ben de TİM'e gittim fakat sim kart yok elimizde dediler. 532'yi arayıp durumu izah ettim talep formu oluşturdular ve kurye ile göndereceklerini belirttiler.
 
ben dün turkcell bayisini aradım 19 tl'lik bir ücretten bahsetti işin detayını sormadım ama.

bence bu bayilere göndereceklere ev adreslerine gönderseler bence daha iyi olur.
 
Üst