Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Denedim evet, bende ona da müsaade etmiyor, sistemden düşüyorum bu sefer de. ama yalnızca genel müdürün biz çevre görevlilerine verdiği vekaleti yüklerken bu oluyor.
arkadaşlar tukcel mobil imza için 2929 a yenile yazın gönderin biz sizi arıycaz diyorlar sonra kendiliğinden düzeliyor bizzat bu problemi yaşadım şuan düzeldi.
Tuğba Hnm,
Bu sorun bende 2 gün falan sürdü ancak sonra kendiliğinden geçti. Sizde olan imzada bir problem olduğunu düşünmüyorum. Beklerseniz sorun kendiliğinden düzelebilir. Umarım işiniz acil değildir.
İşletim sistemiyle kesinlikle alakası yok. Bazen Turkcell,Avea ile bağlantı problemleri oluyor. Buda sistemi olumsuz etkiliyor. Fark edildiği anda müdahale ediliyor ve düzeltiliyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.