• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Moyden Başvurussu

Antalya için dilekçe,fotograflar,mali sorumluluk sigortası ve ayp istediler.Ayp'yi onaylı istediler.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Merhaba, Moyden belgemiz geldi fakat uygulama hala açılmadı. uygulamanın açılmasını biz mi talep ediyoruz,ediyorsak eğer sistemde başvuru için herhangi bir yer bulamadım.
 
Aynı durum bende de mevcut. Moyden onaylandı ama sistem kaydı yok. Belge veren uzmana ulaştım. Sistemi açtık görmeniz lazım diyorlar..
 
arkadaşlar benimde bir sorum olacak...sanayide dükkanda atık yağ depolamak için çevre izni alınabiliyormu nasıl bir yol izlemeliyim...şimdiden teşekküredrim.
 
Merhaba ;

endüstriyel atık planımda motor yağı ile ilgili atık kodu yok öncelikli olarak onu güncelleyip sonrasında mı moyden almalıyım?
 
Merhabalar, Moyden uygulaması kullanım dökümanı gibi birşey yayınlandı mı acaba?
 
Arkadaşlar size ufak bir tavsiye sakın moyden sistemi başında girilen stok miktarını hatalı girmeyin. Üç haftadır düzeltmek için uğraşıyoruz, sistem ile ilgilenen kimse yok maalesef :(
 
Önceki cevapları görüntüle…
Moydeni sistemden bakanlık mı açıyor yoksa il müdürlüğü mü motor yağ değişim izin belgesi çıktı ama ilgili memur ile görüştüğümde bakanlık açıyor biz açmıyoruz dedi bu konuda bilgisi olan var mı.
iyi akşamlar.
 
Merhaba Arkadaşlar
Motor yağların değişimi izin belgesi alinmasinda il müdürlüğü tarafından belge icin ücret talep edildimi?
 
Üst