• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Moyden Başvurussu

Merhaba ;

endüstriyel atık planımda motor yağı ile ilgili atık kodu yok öncelikli olarak onu güncelleyip sonrasında mı moyden almalıyım?
 
Arkadaşlar size ufak bir tavsiye sakın moyden sistemi başında girilen stok miktarını hatalı girmeyin. Üç haftadır düzeltmek için uğraşıyoruz, sistem ile ilgilenen kimse yok maalesef :(
 
Önceki cevapları görüntüle…
Arkadaşlar Merhaba,

Eğer tesiste yağ değişimini 3.taraf yapıyorsa örn. forkllift için, onların kayıt olması gerekiyor değil mi?Yoksa her halukarda tesiste kayıt yapmalı mı?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Arkadaşlar merhaba,

Kojen, jeneratör gibi ekipmanların yağ değişimi için izin belgesi alınması gerekmiyor değil mi
 
merhaba , Firmamız motor yağı değişimini yetkili serviste yaptırıyorsa bu durumda ne yapmamız gerekiyor ?
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
mugetekeBelgesi olan bir yetkili servisle çalışmanız daha sağlıklı olacaktır.
Değişim yapılmadıysa bile 31/12/2020 tarihine kadar süre var.
Dolayısıyla o tarihe kadar servisin belge almasını talep edebilirsiniz. Yoksa belgesi olan farklı bir firma ile çalışabilirsiniz.
 
yetkili servis muhakkak size yazı fiş, makbuz ve benzeri bir evrak verecektir. Bunun yeterli olacağını düşünüyorum
 
Merhabalar, moyden başvurusu icin bazı il müdürlükleri onayli ayp istemektedir. Yalniz sanayide yağ değişimi yapan küçük bir isletmemiz var ve onayli aypsi yok. Ced görüşü ve cevre izni görüsude yok. Normalde aypnin eklerinde bunlar olmayinca onaylamiyorlar. Ama yinede çed ve cevre izni olmadan ayp hazirlayip göndersek onaylanirmi acaba? Bu durumda onaylatan varmi acaba? Moyden basvurusu icin surede azaldı 🤦‍♀️
 
Önceki cevapları görüntüle…
Moyden başvurusu 31.12.2020 tarihinden sonra yapılamayacak mı?
Süre olarak neden 31.12.2020 tarihini son olacak diye bir düşünce hakim oldu
 
Üst