• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Muslera Maaşını Şehit Ailelerine Bağışladı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Olgaç Sürmelihindi

Mevzuat Grubu Lideri
Yönetim Grubu
Mevzuat Grubu
Katılım
11 Şubat 2013
Şehir
Gaziantep
Firma
-
Yaklaşık 10 senedir ülkemizde futbol oynayan ve duruşuyla herkesin takdirini alan Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, bu ayki maaşının hepsini şehit ailelerine bağışladı.
Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, son kararıyla birlikte taraflı tarafsız herkesin alkışını topladı. Yaklaşık 10 senedir ülkemizde futbol hayatını sürdüren ve karakteriyle ülkedeki herkesin saygısını kazanan Fernando Muslera, bu ayki maaşını şehit ailelerine bağışlama kararı aldı. Muslera'nın bağışlayacağı tutar, 375 bin euro (2.5 milyon TL) olacak.

Muslera'nın bu kararı, sadece Galatasaraylılar tarafından değil tüm Türkiye tarafından takdir edildi.20200302_150245.jpg
 
Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış gerçek bir futbolcu. Örnek insan.
Bu hareketiyle iyice tavan yaptı. Helal olsun :harika::harika:
 
saçmalıktan öte birşey değil bu kadar gündeme getirilmeye çalışılması garip geliyor bana .... insanlar takdir ediyor tabiki hoş bir hareket aksine ben siyasi kişilerin en üstten en alt kademeye kadar olan siyasi kişilerden beklerdim onlar yapıp medyada reklam yapsın demiyorum ama böyle hassas konularda sol elin verdiğini sağ elin görmemesi gerektiği düşüncesindeyim , ülkemizde siyaset böyle işliyor çoğu kısmı medya ve reklamlar
 
ferhat bey çok haklısınız ama bu türde bağışlar teşviğe yol açıyor. Adam türk bile olmamasına rağmen bağış yapmış diye duyup feyiz alarak 1 kişi bile elini taşın altına koysa bu yapılan duyuru katkı sağlamış olacak.
 
Ukrayna vatandaşı senin ülken için bağış yapıyor baksana, ama kimliğinde TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazan kaç futbolcumuz bu kadar miktarda bağış yaptı ?
[automerge]1583304665[/automerge]
bu siyaset mi şimdi ?
 
herşeye muhalefet olmamak lazım ? örnek verirseniz sevinirim
[automerge]1583344073[/automerge]
yanlış okudunuz galiba bu siyaset diye birşey demedim yazımda kolay gelsin @vahdet uluyol
[automerge]1583344142[/automerge]
@vahdet uluyol üstat musleranın dediğine itafen siyaset demedim siyasi kişilerin yaptıkları üzerine yorumladım ...
 
@kkm güzel bir yaklaşım hocam keşke böyle elini taşın altına koymayı musleradan değilde başkalarından görsek demek istiyorum aslında :)
 
  • Beğen
Tepkiler: kkm
Ben bir Beşiktaşlı olarak Muslerayı tebrik ederim keşke tüm zenginler aynı hassasiyeti gösterse ama nedense böyle şeyler basına yansıyınca değeri kalmaz gibi geliyor bana
 
Bu konu oluşturduğu ve oluşturacağı istenmeyen durumlar için arşive kaldırılmıştır :)

Herkesin iyiliği kendine diyelim :)

Saygılarımla...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst