• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ödev ve proje yardım

Süleyman Yıldırım

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Ekim 2013
selam arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar geldim :D

bu sene derslerin çoğunluğu yani 5 ders hep proje ile alakalı dersler yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar

proje dersleri:

su arıtımında tesis tasarımı

endüstriyel kirlenme kontrolü

su getirme kanalizasyon

atıksu arıtımında tesis tasarımı

bitirme çalışması (bu tez oluyor galiba)

bu derslerden 44 ü proje ve 1 i tez nasıl yapacam arkadaşlar acl bi şekilde yardım

ve bu saydığım derslerden notları olan varsa bi upload edebilirmi cook sıkıştım nasıl yapacam bilmiyorum :S yardım lütfen
 
OKULDA ANLATILIYOR AMA PEK BİRŞEY ANLAMIYORUM SABAH 8 DE DERS VAR HAFTA İÇİ HERGÜN UYKUSUZ GİDİNCE BİRŞEY ANLAMIYORUM HOCALARDA NOTLARI VERMİYOR. NOT VE PROJELER VARSA YOLLAYABİLİRMİSİNİZ COOOK SEVAP ALIRSINIZ VALLA YOKSA YIL UZAYACAK BU DERSLERDEN : ( : (
 
Kardeşim elimde not var bunların ama sen bu şekilde dersleri bitirirsen inan bana ilerleyen dönemde çok pişman olursun. Zamanım olursa sana atıksu ve içme suyu arıtımı, endüstriyel arıtımı, kanalizasyon projem yok ama notlarım var inşallah zamanım olursa onları da taratır yüklerim. Ama dediğim gibi bunun sana çok yararı olacağını düşünmüyorum. Bu hafta sonu İstanbul' da olmayacağım ancak ondan sonra ki hafta sonu olur inşallah. Hayırlı akşamlar..
 
@Süleyman Yıldırım
uykusuzluktan dolayı anlayamıyorsanız dikkat etmeniz lazım. uyku öğrencinin sermayesidir. hocaların not vermeme konusunda bir şey diyemem ama ders esnasında anlamanız daha kalıcı olacaktır.
 
Dersim için, endüstriyel atıksu arıtma tesisi tasarlayacağım, bunun için bir proje örneğine ihtiyacım var. Okulumuzda bu projeyi tasarlayan ilk dönem öğrencileri biz olduğumuz için çok fikir sahibi değiliz. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Üst