• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ofis telefonlarından çıkan tekrar şarj edilebilir piller hakkında

M. Hayri Cüneydi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Nisan 2011
Şehir
Tekirdağ
Firma
ARFEN ALUMİNYUM SAN. VE TİC. A.Ş.
Arkadaşlar merhaba;

Hazırlamakta olduğum Endüstriyel Atık Yönetim Planına ofis telefonlarından çıkan tekrar şarj edilebilir pilleri de dahil edeceğim ama hangi kodu kullanmam lazım açıkçası biraz sıkıntıya düştüm,fikirlerinize müracat etmek istedim.Bana göre 16 06 02 (A) Nikel Kadmiyum Piller.Ama yanılıyor muyum diye sizlere sormak istedim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
Bugüne kadar yapılmamış daha doğrusu aradım taradım herhangibir evrağa rastlamadım ama bundan sonra Allah kısmet ederse yapacağım.O sebepten şimdiden atık yönetim planıma dahil edeyim diyorum.
 
Üst