• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

AutoCAD Öğrenciler için ücretsiz Autocad 2018

S

Silinen üye 11902

Merhaba arkadaşlar,

Autocad'in 2015-2018 arası sürümlerini 3 yıllığına ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Birkaç ay önce Autocad'imi biraz daha geliştirmek için araştırmaları yaparken Autocad'in ücretsiz sürümü edinebileceğimi öğrendim.

Aşağıda linkini verdiğim siteye girdiğinizde üniversitenizi ve bölümünüzü yazarak kaydolabilirsiniz. Böylece sizinde Autocad'in 2015-2018 arası istediğiz sürüme 3 yıllık ücretsiz erişim hakkınız olacak. Eğer öğrencilik döneminiz bittiyse eski üniversite bölmünüzü yazarsanız kaydolmanız için yeterli olacaktır. Ayrıca bu lisanslı sürümü kullanma hakkınızı 2 ayrı bilgisayarda da kullanabilirsiniz.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Üye olmanızı kolaylaştırmak için bu konuda hazırlanmış bir video linkini de aşağıda veriyorum:


Ayrıca Autocad öğrenmek için birde eğitim setine ihtiyacınız olacaktır. Ben ilk başta internette bir sürü eğitim setleri buldum indirdim. Türkçe olsun, İngilizce olsun bir türlü istediğim düzeyde ücretsiz eğitim seti bulamadım. Bu çabalamalarımdan sonra ücretli bir eğitim seti almaya karar verdim. Aşağıda linkte yer alan eğitim setini satın aldım. Buradaki videoları sizlerle paylaşmak isterdim ancak paylaşmama imkan yok. Bu eğitim seti için tek key kullanma hakkım var, onu da şuan kullanmaktayım.

Tavsiye ettiğim eğitim seti:

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Soruları olan arkadaşlarım varsa çekinmeden lütfen yazın, yardımcı olmak isterim.
 
Bende Auto 2018 kullanıyorum ayni sekilde üyelik aldim öğrenci olarak 3 yıllığına, burada belirtmeniz güzel olmuş. Egitimini de internette yakınkampüs videolarindan bakmıştım detayli ve guzel anlatiliyor. Anlattigi 2018 degil ama pek farki yok
 
@cemilcemil

Evet Cemil bey, halen kullanıyorum eğitim setimi aslında. Çok uzun detaylı. Güzel bir eğitim veriyor. Arada bir zamanım oldukça birkaç ders bakıp, uygulamasını yapıp kapatıyorum

@Hatice Öztekneci

Doğrudur Hatice hanım, şimdi bu videoları inceledim. Buradaki öğretilen şeyleri genel olarak biliyorum. Belki arada bir kaç bilmediğim yerler vardır. Bu yüzden eğitim seti aldım, bendeki eğitim seti 55 saatlik olması lazım.
 
Üst