• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Önce pilot yapıyorlar

Servet Yortumluk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Kasım 2012
Evet, öncelikle çalış çabala uzman ol, haa.. unuttuk, neyi unutmuştuk bir bakalım diyorlar, biz bu arkadaşlara az tehlikeli gurubun yanında tehlikeli guruba da 3 yıl baktıralım , ölen ölür kalan sağlar bizimdir, misalinde olduğu gibi.
Peki kardeşim, siz bu yetkiyi veriyorsunuz da; bu arkadaşları niye 3 yıl bekletiyorsunuz? inceleyin bu işte 2 yıl tam gün çalışmış olan iş güvenlikçi arkadaşlara B sınıfı eğitim aldırarak kanayan yara açığını kapatın.Hem tehlikeli ve hem de çok tehlikeli sorunu aşılmış olur.
Tabi ki olmaz çünkü daha önce üst sınıf belge sahibi olan arkadaşlar ve bakanlık emekli personeli tam anlamı ile doyacak ondan sonra.
Haksız da sayılmazlar onlar ekmeği 1 liraya alıyorlar bizlere ekmek 1 kuruşa ,............
Yorumunu size bırakıyorum,
Kazasız günler ,
 
Bende size başka bir ironi anlatayım. Bakanlık uzmanlık belgesinden önceki çalışma sürelerini kabul etmiyor. Yurt dışında A sınıfı uzmanların rüyasında göremeyeceği sistemleri kurmuş ve çalışmış adamlara hoooppp sen A sınıfı uzman olamazsın deniyor. Bunu diyen bu kişilerin bilgisini ölçebilecek kapasitede mi kesinlikle değil..

15-20 yıl çalış çeşitli uluslararası belgeleri al ama üst düzey isg sistemine sahip canım memleketim seni uzmanlık belgesine layık görmesin..
 
Sen B sınıfı ehliyeti olan sürücüye diyosun ki sen bu B sınıfı ehliyetle 3 yıl tır kullanabilirsin al kullan ( E sınıfı ehliyet )
sonra 3 yıl sonra diyosunki kusura bakma sen 3 yıl tır kullandın ama bundan sonra tır kullanmak için eğitim ve sonrasında sınavla
E sınıfı ehliyet almalısın.
Durum bu işte,
 
Üst