• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesisi Projesi Hakkında Bilgisi Olan

U

unutmabeni

Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesisi Projesi Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardımınızı Bekliyorum.Organize Sanayi Bölgesine Arıtma Tesisi Kurcaz.
 
Cevap: Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesisi Projesi Hakkında Bilgisi Olan

Çevre Mühendislerinin kurulum aşamasındada yapacakları varmı .. yoksa sadece işletme aşamasında mı görev alacak.
 
Cevap: Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesisi Projesi Hakkında Bilgisi Olan

her aşamasında görev alabilir ama sorunu bence biraz daha açman lazım firmanızın iş dalı ney
kuruluş,saha,kontrolör,işletme,proje(projeki tasarım aşaması senin esas dallarından biri eğer yapabilirsen projeye bak derim)
 
Cevap: Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesisi Projesi Hakkında Bilgisi Olan

yukardakileri biraz açarsak eğer müşavir firmaysa firmanız kontrolör olabilirsin ama sorumluluğu gerçekten çok fazla yok projefirmasıysanız tasarım ve hesaplamlar kısmı tamammen size ait yok ana firmanın taşeronuysan veya ana firmada görevliysen saha ve etüt ve proje kısmında,eğerki işletme aşamasındaysan genel koordinatör,saha ve laboratuar kısımlarında çalışabilirsin yalnız çalışırken ihale aşamasında belirtilen teknik personel kısmına bakman lazım
 
Üst