• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Örnek AutoCAD Çizimleri

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group
Bu Başlık altında altyapı projelerinizde yaptığınız çizimleri paylaşabilirsiniz. Bu çizimler herkese örnek olacaktır. Yazdığınız mesajlarda çizimle ilgili kısaca tanıtımda yaparsanız iyi bir arşiv oluşur burada. Çizimlerinizden antet bilgilerini kaldırmanız yersiz sorunları ortadan kaldıracaktır.
 
örnek kanalizasyon projesi umarım biraz yardımcı olur
 

Ekli dosyalar

  • Esenköy (Pınarbaşı) Kesin Proje.rar
    8 MB · Görüntüleme: 2,113
merhaba bir evin altında küçük bir depomuz vardır. bu ev 2 katlı olup toplam 4 m genişlik ve 4 metre derinliği bulunan kare bir foseptik var.. çevre izin lisans başvurusu yaptık. sızdırmasız foseptik proje kesiti çizmem gerekiyor. nasıl yapmalıyım. ben çizdim kabul olmadı. acil yardım rica ederim..
 
ardiksik kesikli reaktor - Argip
cevre sehircilik tarafindan aat proje onayi icin hesap dosyasi ve tüm cizimler - van
geleneksel aritim - tarsus
sewage treatment plant general layout
effluent treatment plant p&id

Umarim yardimci olur.
 

Ekli dosyalar

  • general layout.rar
    2.7 MB · Görüntüleme: 392
  • SBR ARGiP.rar
    498.7 KB · Görüntüleme: 327
  • TARSUS 2014.12.14.rar
    18.5 MB · Görüntüleme: 392
  • VAN AAT.rar
    10.2 MB · Görüntüleme: 430
Üst