• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Oteller için iş akım şeması ve proses özeti

Gizem Kesen

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Ocak 2012
Firma
Anadolu Birlik Holding - Panagro
Merhaba arkadaşlar,
Aranızda oteller için iş akım şeması ve proses özeti hazırlayanlar var mı? Eğer varsa paylaşabilirlerse sevinirim.
 
Gizem hanım; ben hazırlamadım ama çok yakın bir arkadaşım hazırladı. Bakanlığın biliyormusunuz bilmiyorum ama bir formatı var zaten. Arkadaşımın odalar, yemekhane vs şeklinde ayrıntıladığınıı hatırlıyorum. Bir taslak oluşturursanız yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Sevgiler, Feraşe.
 
@cansu_soysal

Cansu Hanım,

İş akım şeması ve proses özeti formatını biliyorum. Otellerle ilgili bir taslak edinmek istemiştim. Otel iş akım şeması ve proses özeti önceden hazırlamadığımdan önümde bir örnek olsun diye düşündüm. Taslağı hazırladığımda takıldığım sorular olursa sormamda bir sakınca olmaz sanırım.

İyi çalışmalar.
 
tabiki her zaman. her zaman yardımcı olmaya çalışırım olmadı o arkadaşıma ulaşabilirsem sizinle irtibata geçmesini sağlarım, o da olmadı birlikte üstesnden gelebiliriz diye düşünüyorum.
 
Üst