• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Paket arıtma arıza

merveç.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Mart 2016
Firma
iga
Merhabalar,
Şantiye kamp alanımızda 1000 kişilik bir paket arıtmamız var. Projeyi devraldığımız için bu sistemleri biz kurmadık, hazır sisteme geldik. Paket arıtmayı kuran şirket şantiyeye gelemiyor. (Şantiye güneydoğuda ulaşılması çok zor bir bölgede).
Paket arıtma hakkındaki sıkıntım şu;
Arıtma içeriden tahminimce giriş kısmından (sistem yere bitişik olduğundan altı görünmüyor) tabandan sızdırıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Tank tabanı delinmiş olabilir diye düşünüyorum, başka sebebi var mıdır?
Teşekkürler.
 
anladığım kadarıyla burada foseptik tankından bahsediyoruz. Sızıntı olduğunu düşünme sebebiniz nedir? tank malzemeniz nedir? tankı boşaltıp içine girip bakmak mümkün müdür?
 
hayır paket arıtma reaktöründen bahsediyorum. @Ahmet Doğan
Tank tabanında terfi suyunun girdiği kısımdan sızdırdığını düşünüyorum çünkü suyun yerde akış yönü o tarafa doğru. Nereden olduğunu anlamak maalesef çok zor çünkü bahsettiğim gibi yerle bitişik. @emin2
 
Şantiye ortamındasınız illa kepçe,vinç imkanınız bulunmaktadır.Kazın etrafını,çelik tankın üzerinde tankı taşımanız için taşıma noktaları vardır yoksa bile tankın köşelerine kalın inşaat demirini kaynaklayarak taşıma noktaları imal edin. Buralardan sağlam bir halat ile vinç veya kepçe yardımıyla kaldırın.Hem arıza tespitinizi yaparsınız hem de arızayı giderir yerine koyarsınız.
 
Üst