• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Paket Atık Su Arıtma Tesisi

aldemir072

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Ağustos 2012
Firma
Ekinyolu Çevre Danışmanlık
bu konuda bir fikri olan arkadaşlar bana biraz bilgi verirseniz bir OSB bu sistemden kurucakta bende teknik şartname bide sözleşme var nasıl olacak karşılaştırdım uyuşmuyorlar nasıl olacak bu iş adam anlattı birazda ben tam anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
 
ondan değil zaten bir firmayla anlaşılmış onlarda paket atık su arıtma işleri yapan bi firmayla anlaşmışlar sözleşme yapacaklar sözleşmeyi getirdiler işte sartname ile farklılıklar var nasıl olacak...
 
Kabul etmeyeceksiniz ve istediğiniz şekilde değişmesini isteyeceksiniz. Direnirlerse anlaşmayı iptal edeceğinizi söyleyin.
 
fakat adamın sözleşmedeki işlemleri yazdıkları genelde firmanın istedikleri firma çok acemi bu işlerde bizden yardım istedi bende bir toplantı ayarladım OSB müdürü firma yetkilisi bir de biz inş.. kabul ederlerde fazla başımız ağrımaz bakalım şimdi bu malzemeleri yollayacak firma yetkilisiyle konuştumda adam makina kapasitesinden felan bahsediyo bişiler anlatıyo adam haklı ama şartnameye bakıyorsun adam haksız iki arada bir derede kaldım bide yeniyim ben bu işlerden de fazla anlamıyorum batacam herhalde :D
 
O zaman fark ödenerek anlaşma yenilenir. Yada tazminat ile ilgili madde varsa tazminat ödenerek anlaşma fesh edilir. Adam anlaşmaya göre haklı siz ekstra işler istiyorsanız farkı talep edilir muhtemelen. Siz asıl firmanızı ikna edin fiyat konusunda.
 
şartnamede verilenlere göre sözleşmeye işine gelenlen maddeleri ekleyip işine gelmeyenleri çıkarmaya çalışacaksın.
Teknik şartnamede verilen her taahhütü yerine getirmelerini sağlatmalı, bence eksikleride sözleşmeye ekletmelisin.Tabi adamlara ödeme yapmayı da unutmamak lazım
 
Üst