• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

PCB içeren Trafo Yağı

Aysun Kurt

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Mart 2011
Arkadaşlar merhaba,

Fabrikamızda trafo yağı mevcut.. PCB içerip içermediğini bilmiyoruz. Bir kaç laboratuvardan fiyat teklifi aldık. Numune göndericez.

Sorum şu;

PCB içeriyorsa Trafonun değişmesi mi gerekir ? Ne yapmamız gerekir bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..:)
 
@aysun88

Bu konu hakkında çok büyük bir bilgiye sahip değilim ama trafonun değil yağının değişmesi gerekiyor ve sanırım bir PCB envanteri doldurulması da gerekiyordu.
 
@aysun88

Aysun hanım bakanlıkta bu konuda bir envanter çalışması içinde ama henüz çalışmalar devam ediyor, ama bu konuda size en çok yardımcı olacak belge;

Poliklorlu Bifenil Ve Poliklorlu Terfenillerin Kontrolü Hakkında Yönetmelik
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
buradan ulaşabilirsiniz.

 
Üst