• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Pet geri kazanımı ve üretimi

  • Konuyu başlatan Anonim (b4fc)
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim (b4fc)

Pet kırma ve geri dönüşümü yapıp yeniden Pet üretimi yapılacak bir tesis kurmak istiyorum . Yani kendine bağlı sistem bunun İçin gerekli lisans ve gerekli alanları hesaplamayı nasıl yapabilirim toplama ayırma ve geri dönüşüm İçin 1000 m2 alan yetiyor mesela ama yeniden üretim için gerekli alan ve lisans alımı için nasıl yapabilirim toplam ne kadar alana ihtiyaç duyulur . Lisansları birbirinden bağımsız ayrı mı almam lazım yoksa aynı koşullar mı yardımcı olur musunuz
 
MERHABA, AMBALAJ GERİ KAZANIMI YAPAN TESİS YURTİÇİ VE YURTDIŞINDAN(İTHAL) TEMİN ETTİĞİ HAMMADELER İÇİN KENDİ SAHASINDA KANTARIN ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI UZAKTAN ERİŞİM SİSTEMİNE UYGUN OLARAK KANTARA AYRI BİR İŞLEM YAPILMASINA GEREK VAR MIDIR? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
 
Üst