• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ph metre yardım

Fuat Çakırcalı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Eylül 2011
Firma
Gün Çevre Laboratuvarı
arkadaşlar elimde hanna 211 ph metre var sıcaklık ayarları mtc olmuş atc olması için ne yapabilirim acilll yardım
 
"To use the Automatic Temperature Compensation feature, connect
and submerge the HI 7669/2W temperature probe into the sample
as close as possible to the electrode and wait for a few seconds."

demiş. ATC özelliğini kullanmak için probu ( HI 7669/2W temperature probe dediği) bağlayıp, pH ölçülen sıvıya batırıp, olabildiğince ölçüm yapan proba (elektroda) yakın tutun diyor.

bu prob takılı değil mi? ya da böyle bir prob var mı? evvelden takılı değilken de ATC modu kullanılabilir miydi?
 
dediği HI 7669/2w diye bi prob takılı değil, daha öncede takılı değilken ATC modunu kullanıyordum. cihazda sadece sıcaklık ve ph prubu bağlı
 
eksik yazmışım, siz kullanma talimatındaki kodu ile yazdığıma bakmayın:

"HI 7669/2W Temperature Probe" dediği sıcaklık probu. onun bağlantısında sorun olabilir gibi duruyor. yeniden takıp cihazı tekrar başlatmayı denediniz mi?
 
Üst