• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Plastik Poşet Üreticisi Bildirimi Hk.

Aydan Kuvanci

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Kasım 2015
Şehir
Ordu
Firma
Akçev Mühendislik
Arkadaşlar Merhaba,

Danışmanlık hizmeti verdiğimiz bir plastik poşet üretim (geri dönüşüm) tesisi için ambalaj bilgi sisteminde Ambalaj Üreticisi formunun yanı sıra Plastik Poşet Üreticisi Bildirimi diye yeni bir bildirim seçeneği geldi. Bu bildirime göre Ek-8'de olduğu gibi üretilen plastik poşetlerin aylık girişlerini il müdürlüğüne iletmemiz gerekiyor. Bildirim girişlerinde satış yaptığımız firmaları manuel olarak sisteme ekleyemiyoruz. Anladığım kadarıyla satış yapılan firmaların da EÇBS'ye kayıtlarının olması gerekiyor ancak bu çok zorlu bir süreç ve adaptasyonu çok güç. Konuyla ilgili bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
 

Ekli dosyalar

  • khjk.jpg
    khjk.jpg
    46.2 KB · Görüntüleme: 18
Aydan Hanım merhaba,

Plastik poşet üretimi yapan firmamda aynı sorunla karşılaştım. Satış yapılan firmaların çoğu EÇBS'ye kayıtlı değil. Bakanlıktan Demirhan Bey sisteme girebildiklerinizi girin, giremediklerinizi dilekçe ile İl Müdürlüğü'ne bildirin demişti. Bilginiz olsun :)
 
Üst