• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Profil Fotoğrafı

Tuğçe Kökbaş

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Mart 2011
Firma
X
Merhabalar profil resmimin kopyalanıp kişi veya kişilerin kaydetmesini istemiyorum. Bununla ilgili bir özelliği var mı sitemizin. Bu gibi durumların olmaması için. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Bence kendi resmini zaten koyma bende bir bayan olarak ne yazik ki bu konuda bir sürü özelden mesaj aldım arkadaşların yaptıkları hiç hoş değil ama uğraşmak zorunda kalmazsın en azından
 
En basitinden print screen yapar gene alır. Kötü amaçlı kullanıcılar için bir şey yapılamaz.
 
Tuğçe hanım böyle bir özellik hiçbir sitede yok. Kafaya koyarsam her resmi alırım istdiğim sitedeki. Kodlamayla yada bir başka şekilde önüne geçemeyiz onun.
 
Üst