• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Proje tanıtım dosyası başvuru

sdagtekin

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Ocak 2012
Şehir
İstanbul
Firma
Vakıf
merhaba arkadaşlar,

Ek 2 projesi için ptd başvurusu yapılacak bunun için ilk işlem basamağı nedir acaba? ilk olarak dilekçe ile başvuru yapılmıyor mu? ilk olarak proje bedeli mi bakanlık hesabına yatırılması gerekiyor?
teşekkürler
 
Merhaba;

Öncelikle, 25.11.2014 tarihinde yayımlanan ÇED Yönetmeliğini okumanı tavsiye ederim,

Böyle bir başvuruyu ÇED kapsam dışı gibi kendiniz yapamazsınız, bir ÇED yeterliliğine sahip firma ile anlaşarak yapmanız gerekecektir.
 
@Erkan Karakaya yazdığım bayağı yanlış anlaşılmış, kendimiz yapmayacağız zaten başvuruyu tabiiki ÇED yönetmeliğine de herkes kadar hakimim burada mevzuat bilgisi olarak değil işleyiş olarak proje bedeli olan .....tl yatırılarak mı başvuru yapılıyor idi. mali açıdan hazırlıklı olmak için. Başvuruyu tabiiki yeterlilik sahibi firma yapacak.
 
Yazdığınızdan anlaşıldığı gibi hazırlatılacak gibi birşey yazmadığından bunu size ileteyim istedim.

ÇED firması sizi yönlendirecektir, bu konuda rahat olun ama işleyiş olarak size yardımcı olması açısından, rapordaki proje bedelinizi biliyorsanız şimdiden proje bedeli için bakanlığa ücretinizi yatırın firma istemeden siz onlara gönderin.
 
teşekkür ederim, firmanın bana verdiği bilgide ilk olarak proje bedelinin yatırılması gibi bir durum oldu ama sonra çözdük, rapor hazırlandıktan sonra sisteme makbuz ve dosya aynı anda yükleniliyormuş. işleyiş bu şekildeymiş.
 
Üst