• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlik "REACH Tüzüğü Kapsamında Kimyasal Güvenlik Değerlendirmesinin Yürütülmesi için Teknik Destek Projesi" Bilgilendirme Semineri

15 Ekim 2021 tarihinde "REACH Tüzüğü Kapsamında Kimyasal Güvenlik Değerlendirmesinin Yürütülmesi için Teknik Destek Projesi" Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.

Seminer youtube linki üzerinden canlı yayın olarak yapılacaktır. Katılım Linki
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
olup, 15 Ekim 2021 tarihinde 10.30’da başlayacak olan seminer için; belirtilen link üzerinden, saat 10.00’da canlı yayın başlayacaktır.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    105.8 KB · Görüntüleme: 12
Üst