• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Referens Hakkında

Yavuz Şimşek

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
3 Eylül 2009
Merhaba arkadaşlar iş başvurularımızda referans gösterdıgımız kısılerın işe alınmamzıdakı katkısı ne kadardır.Dikkat edin kurum veya firma değil kişi diyorum.şimdiden tesekkürler cevaplarınız için.
 
Cevap: Referens Hakkında

%30 bence. Sebebine gelince çoğu kişi referansları aramıyor normalde aranıp bilgi alınır ihtiyaç duyulursa fakat Türkiye de böyle yürümüyor bence işler.
 
Cevap: Referens Hakkında

bizim meslekte bilmiyorum fakat işçilerde şöförlerde soruluyor . çünkü gecen gün benim eskı işçive şöförüm başka şirkette işe başlaycakalrdı onlarda referans olarak beni vermişlerdi beni aradılar ne sordular diyecek olursanız:
1 - eski işinden neden ayrıldı
2- nasıl biri kötü alişkanlıkları varmı
3-evrakları belgeelri cv dekı gibi varmı mesela (src)
geriside aklıma gelmiyor....
 
Üst