• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Refrakter malzemeleri yada ateş tuğlası fabrikalarında çalışan arkadaşlar varmı aramızda

Nuri Ünal

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Eylül 2012
Firma
Gölpazarı Belediyesi
Refrakter malzemeleri yada ateş tuğlası fabrikalarında çalışan arkadaşlar varmı aramızda varsa benmle irtibata geçebilirmi?

Teşekkürler
 
10 12 08 - Atık Seramikler tuglalar fayanslar ve inşaat malzemeleri (ısıl işlem sonrası) - bu kod ile verebilirsiniz. Ama bilgi almak için foruma yazmanız daha iyi olacaktır.
 
Evet o kod uygun olabilir. Belki arkadaşın sorduğu bu tür tuğla üreten, ithal eden sektörlerde çalışan varsa geri dönüşümü var mı yok mu bilir diyerek burada sordum.
 
@Emre Türk


Emre Bey merhaba,

Bu kod ile benim de sıkıntım var. Bu kodu alabilecek ya da yeniden değerlendirilecek bir yer ya da farklı öneriniz var mı acaba?

Bahsettiğim malzeme çinko eritilen potaların atıl hale gelmiş hali. Atık eylem planında tehlikesiz atık sınıfında belirtilmiş bu atıklar için bir çözüm öneriniz ya da buna benzer atıklar için çözüm önerileri varsa düşüncelerinizi ve yardımlarınızı rica ederim.

İyi çalışmalar dilerim
 
@Oğuz DEDEHAYIR

Oğuz Bey Merhabalar,

Gönderdiğim exel tablosunda Özmen Metal, Özalan, Battal, Yeşilyurt, Tanık, Alan ve Mehmet Alan isimlerine bakın lütfen. Bu firmalar 10 12 08 kodunu alabiliyor. Ama yine de görüşüp net bir fikir almak gerekir diye düşünüyorum.
Ayrıca bahsetmiş olduğunuz atık potalar hurda olarak verilebilir mi, onu da araştırmak gerekir sanırım.

İyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

  • Kopya thlkszTopAyrTes.xls
    338 KB · Görüntüleme: 56
Nuri Bey,refrakter malzeme hurda olarak verilebiliyor mu,öğrenebildiniz mi?
Gezinirken iki sene önceki mesajınızı gördüm,ama ilgimi çekti.
 
Merhaba, resimde görülen 10 12 08 kodlu atık, su kanalı yapımında ısıl işlem görmüş üretim artığı tehlikesiz atık. Yapımında ham madde olarak silisyum, kalsit ve reçine kullanılıyormuş. Bu kodlu atığı D5 işlemini uygulayan düzenli depolama tesisi buldum internetten. Ancak benim merak ettiğim bu kodlu atıkları sizler nerelere yolluyorsunuz? Teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

  • 6F858185-B88B-4822-9CA3-3A814B3705DD.jpeg
    6F858185-B88B-4822-9CA3-3A814B3705DD.jpeg
    214.2 KB · Görüntüleme: 29
Üst