• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

rekreasyon haritası

s_meyra

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Mart 2011
maden ocakları faaliyetleri sonucu bozulan çevrenin doğaya yenden kazandırılmasında neler yapabilirim?nasıl bi yöntem izlemem gerekiyor?rekreasyon haritasıyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.şimdiden tşk ederim.
 
Cevap: rekreasyon haritası

rekreasyon (rehabilitasyon) haritasında, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları bulunur. ocakla ilgili, işletme projesinde veya çed raporunda belirtilen çevre uyum planını takip ederseniz size yardımcı olacaktır.
 
Üst