• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Rew İstanbul 2011

Murat Erdem

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Aralık 2008
http://www.rewistanbul.com/images/header_tr.png

Neden Katılmalısınız?

  • Dünyanın birçok ülkesinden katı atık, su ve atık su, atık gaz ve yeşil enerji alanlarında teknoloji, ürün ve hizmet sağlayan yüzlerce firma ve temsilcilikle aynı çatı altında yerinizi almak,
  • Yurtiçi ve yurtdışından potansiyel yatırımcı ve yepyeni iş ortaklıklarına ulaşmak,
  • Çevre Teknolojileri sektör paydaşlarını takip etmek, yeni paylaşımlarda bulunmak,
  • Dünya ticaretinin merkezi İstanbul’ dan gerek Avrupa’ ya, gerekse Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika’ ya ulaşmak için
REW İSTANBUL 2011 sizleri bekliyor!

Her gün değişen teknoloji ve ürünlerle atıkların GERİ DÖNÜŞÜM ve GERİ KAZANIMı ile YEŞİL ENERJİ alanları ULUSLARARASI YATIRIM ve ortaklıklarda başta geliyor.

Çevre Teknolojileri sektörü oyuncuları her geçen gün gelişirken, YEPYENİ BİRÇOK FİRMA da bu hızla gelişen pazara yatırım yapıyor.

Fuarın ticari boyutunun yanı sıra, beraberinde düzenlenen PARALEL ETKİNLİKLER VE ÖZEL İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİ ile REW İstanbul 2011 katılımcıları yepyeni anlaşma ve ortaklıklara imza atma olanağı buluyor.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Cevap: Rew İstanbul 2011

Özellikle de Çarşamba (yarın) 13:30' da başlayacak panel yararlı olabilir. Ben orada olacağım, imkanı olan arkadaşların da katılmasını öneririm.

Düzenleme: Bir de Cumartesi 13:00' deki ÇMO Atık Yönetim oturumu iyidir :in:
 
Cevap: Rew İstanbul 2011

ben yarın 13:30 daki bakanlığın düzenlediği panele gideceğim, akşama kadar da orda olurum, belki burdan birkaç kişi ile karşılaşırız :)
 
Cevap: Rew İstanbul 2011

Arkadaşlar yarın fuarın son günü, konu alt taraflarda kaldığı için haberi olmayanlar olabilir. Kısa bi hatırlatma olarak konuyu üste taşıdım. Giden arkadaşlar da deneyimlerini, beğendikleri yada eksik buldukları yönleri bizlerle burada paylaşırsa gidecek arkadaşlar açısından da verimli bir paylaşım olacaktır.
 
Cevap: Rew İstanbul 2011

Arkadaşlar Merhaba,
Ben fuara birinci gün fuarı dolaşmak, ikinci gün ise REC Türkiye' nin Atık Yakma Seminerine katıldım.


Fuar için söylenebilecek fazla bir söz yok, çok kalabalık olması bekelenemez, çok şaşalı olması da bekelenemez. Sektör firmalarının yaptığı üretimleri, hizmetleri tanıttığı bir yer sadece. Biraz hostes eklenmiş geçen seneye göre. Firmalar aynı, fazla bir artış yok.

Seminer için söylenecek çok şey var. Avrupa'da ki atık yönetimi ile Türkiye' deki atık yönetimini karşılaştırırsak oldukça mesafe katetmeliyiz. Çok güzel bir eğitimdi. Avrupa Atık Yakma Tesisleri Konfederasyonu Başkanı katıldı, Çevre Orman Bakanlığından Rezzan Katırcıoğlu katıldı ( Çok biliyormuş havasındaydı, yaptığı sunum ( Atıkların yakılmasına İlişkin Yönetmeliğin kısaltılmışıydı), üslubu çok kötüydü, vs. vs. ) İzaydaş Yetkilisi bize tesisini tanıttı, TÇMB odasından bir Çevre müh. bayan vardı, çimento sektöründe atığın ek yakıt olarak kullanılmasını anlattı, yaşanan zorlukları vs. vs. Ama en güzel sunumu yapan CEWEP Başkan Yardımcısı Jan Bey di.

Eğitimi düzenleyenlere ve sunum yapanlara buradanda teşekkür etmek istiyorum. Eğer ihtiyacı olan varsa eğitimden çıkardığım kısa bir rapor var ekleyebilirim.
 
Cevap: Rew İstanbul 2011

Bu tür fuarlara her sene aynı firmalar, aynı ürün/hizmetlerle katılıyor,keşke uluslararası katılımlarartıp yenilikler sergilenerek sektörün önünün açılması sağlansa. Mesela fuarcılık şirketi üniversitelere bir kolaylık sağlasa ve üniversiteler yaptıkları araştırmaları paylaşma olanağı bulabilse (stand kurmalarına gerek yok, seminerlere katılım da olabilir). Her sene körler sağırlar birbirini ağırlar durumu oluşuyor malesef...
 
Üst