• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sağlık koruma bandı

Erkan Ertürk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Şubat 2012
Firma
SATE KİMYA
Arkadaşlar günaydın,

Sizlerden bir konuda yardım rica edeceğim.

OSB de bulunan fabrikaların çevresinde Sağlık Koruma Bandı olarak belirli bir mesafede boş alan bırakılıyor.

Ama o boş alanda ne tür faaliyetlerin yapılıp nelerin yapılamayacağı ile ilgili bir bilgi arıyorum ama bulamadım. O boş alana yangın suyu depolarımızı yerleştirmek istiyoruz.

Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşmasını istiyorum.

Teşekkürler.
 
Rica ederim. Ama işiniz biraz zor olumsuz konuşmak istemem :)
Sizden ricam almanız durumunda bilgilendirme yapabilir misiniz ?
 
@Ecmyandir

merhaba, konu ile ilgili girişimde bulundunuz mu? bende istanbul eyüp'te faaliyet gösteren bir firmada çalışıyorum. bizden de talep ettiler eğer başvuru yaptıysanız ne gibi bilgileri istiyorlar paylaşabilir misiniz?
 
@Abdulkerim DOĞAN
Merhaba , İl Sağlık müdürlüğünün çevre sağlığı birimini aradım. Orda görüştüğüm bayan dediği: Firma ruhsatlandırma aşamasında ise belediyeler belirliyor ama değil ve faaliyet gösteriyorsa bize hangi yönetmelikte geçtiğini, ne için istediğinize dair bize bir dilekçe yazın. Dedi ambalaj atığı toplama ayırma firmaları genelde bize bunun için bir dilekçe veriyor bizde cevap veriyoruz ama işlerine yarayıp yaramadığını sonra hangi yolları izlediklerini bilmiyorum dedi. Yani anlayacağınız il sağlığın çevre sağlığı birimine dilekçe ile başvuruda bulunacaz henüz bulunmadık.
 
ben gidip dilekçe verdim. dilekçeme dönüş yaptılar. dilekçeden çıkan sonuç şu biz vermiyoruz gayrı sıhhi müessese ruhsatı veren kurum veriyor. Belediye vb.

@Ecmyandir
siz bir girişimde bulundunuz mu?
 
merhaba,
konu ile ilgili sonuç alabildiniz mi?
lisans başvurusunda bizden de istendi,
sonuçlandırdıysanız süreç hakkında bilgi verir misiniz?
 
Ben İl Sağlık Müdürlüğüne dilekçe yazdım ve karşılığında yazıyı alıp lisans işleminde kullandım. Örneğini ekliyorum.
 

Ekli dosyalar

  • Sağlık Koruma Bandı Dilekçesi.docx
    11.5 KB · Görüntüleme: 93
  • Sağlık Koruma Bandı Yazısı.pdf
    386.2 KB · Görüntüleme: 100
Üst