• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sakarya Üniversitesi olarak bitirme anketimize destek şimdiden herkese teşekkür ederiz

Selam, anketinize katıldım, lakin böyle bir ortamda sonuç yanıltıcı olur diye düşünüyorum çünkü çoğunluğumuz çevre mühendisi olduğumuzdan cevaplar aynı olacak bu da anket sonucunu yanıltacaktır diye düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim.
 
Ankete bende katıldım ama bana kalırsa @eyavuz beyin dediği gibi sonuçlar çok sağlıklı çıkmayacaktır. Sakarya Üniversitesi Bilgi Sistemi (SABİS) vasıtasıyla üniversitede eğitim gören öğrencilerin maillerine bu anket gönderilebilir belki. Bu konuda izin için nereye başvuru yapmak gerekir emin değilim ama araştırmakta fayda var. Eğer mümkünse daha sağlıklı bir sonuç elde edilebilir.
 
bu anket yanlış bir forumda yapıldığını düşünüyorum lakin bende cevapların sizi yanıltacağını düşünüyorum
 
Ankete katılım sağladım. Ama bir soruda 'cep telefonu, tablet, bilgisayarınızı kaç yılda bir yeniliyorsunuz?' sorusunda takıldım. Cep telefonumu 2 yılda bir değiştirirken bilgisayarımı 2009 yılından beri kullanıyorum. Ayrıca, şıklar çoğaltılabilir.
 
Üst