• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Şantiye eğitimleri

qrafiqer

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Temmuz 2010
daha önce şantiyede çalışacak personeller için çevre ile ilgili eğitim veren oldu mu? verdiğiniz eğitim içeriği nasıldı?
bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
 


Şantiyede çalışanlardan çok fazla temizliğ dikkat etmelerini beklemeyin bence. Yerlere kimyasal dökmeyin, malzeme düzenine dikkat edin gibi genel bilgileri öneklerle verip onların nasıl etkileneceğini anlatırsanız yeterli olacaktır..
 


isg eğitimi verdiğim oldu ama aklıma gelenleri yazayım yine de.
elinizdeki malzeme güvenlik bilgi formlarını tarayın. tiner, astar, epoksi, kalıp yağı vb malzemelerin etrafa saçılmadan kullanılması ile ilgili talimatlar hazırlayın. şantiyedeki araçların makine yağı gres gibi sızabilecek kimyevi döküntülerinin araçların bakımları esnasında nasıl bertaraf edilmesi gerektiğini anlatın. şantiyeden çıkan araçların tekerlerinin yıkanması için yol üzerinde iki tümsek arasında bir yıkama havuzu oluşturulduysa ya da bu yapılabilirse bunu da eğitime dahil edin.
 
Üst