• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Satış noktalarının getirme merkezi oluşturması

Nermin Tuğralı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 Ocak 2012
merhaba,
ambalaj atıkları yönetmeliğine göre satış noktaları getirme merkezi oluşturdukları takdirde amb. atıklarını bedelli verebilirler ifadesi var. bu getirme merkezlerinin fiziki şartları henüz açıklanmadı diye biliyorum doğru mudur? peki şuanda satış noktaları ve alışveriş merkezleri amb. atıklarını bağlı bulundukları belediyenin toplama sistemine bedelsiz vermek durumundalar değil mi? bakanlığın getirme merkezi oluşturulmasıyla ilgili çalışmaları hangi aşamada acaba? bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

iyi çalışmalar dilerim.
 
bununla ilgili taslak genelge yayınlandı. taslak genelgeyi ekte gönderiyorum. bu şekilde de kabul edilir diye üşünüyorum.
 

Ekli dosyalar

  • getirmemgtslk.pdf
    199.9 KB · Görüntüleme: 58
@Yasemin Karadiş
Yasemin Hanım.
Getirme merkezleriiçin yayımlanan genelge taslağının onaylanıp onaylanmadığı- yürürlüğe girip girmediği hakkında bir bilginiz var mı acaba.?Araştırdım bir bilgiye ulaşamadım.
 
Getirme merkezleri ile ilgili yayımlanan genelge taslak olarak kaldı onaylanmadı maalesef. Dün bakanlıkta volkan bey ile görüştüm şuan yeni bir tebliğ yayınlanacakmış beklemede olduklarını söylediler. peki bu durumda satış noktaları ve avm ler atıklarını bedelsiz olarak vermek zorundalar mı? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
 
Üst