• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sdü içme suyu arıtımı final soruları

@V.Özdemir

ders notlarımı mezun olduktan sonra ıspartada bıraktım. yoksa sorduğu soruları emin ol iletirdim sana. çok konu içerisinde nokta atışı yapman lazım. mesela klor hesabı banko soru. hani bir üçgen falan çiziyorsun o soruya çalış.
 
Her okulda yıllardır olan şey, vize soruları, final soruları ondan sonra sen üst sınıftan soruları aldın, bana vermedin ona verdin diye bozulan ve kurulan "dostluk"lar. Çok tatlıyız ya :)
 
Nevzat Hoca gerçekten Türkiye deki iyi hocalar bir tanesidir. Derste üzerine durduğu konulardan kesin sorar. Üzerinde durduğu konulara çalışsan yeter. Dersi eğer dinlemediysen arkadaşlarından yardım iste derim.
 
Üst