• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS Şehir hastaneleri çevre birimi

iremsrtbkn

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Mart 2015
Firma
okul
Arkadaşlar bu şehir hastaneleri hakkında bilgisi olan varmı ?? Hepsinde çevre birimi oluyor mu ? Daha önce başvuran veya çalışan varmi??
 
İrem hanım peki nerden başvuru yapabiliriz ve kaç çevre mühendisi çalışabilir birimde bir bilginiz varmı şehir hastaneleri yapişletdevret şeklinde kuruluyor özel sektör çalışanımı hastane Personelimi olunuyor?
 
Bizzat hastane yönetimiyle görüşün. Çoğu kez bu idari hizmetler müdürü olur. Başhekim böyle şeylerle uğraşmaz. Çevre görevlisi, yönetim birimi, danışmanlığı firma hakkında yönetmelik 5 inci maddede hastanelerin çevre yönetimi hizmeti alması zorunluluğundan bahseder. Elinizde dökümanlarla giderseniz daha etkili bir görüşme yaparsınız.
 
Bu durumu birilerinin insafına bırakmak yerine keşke devlet el atsa onca atık oluşuyor ama bunları idare edecek bir tane çevre mühendisi yok hastanede ve açıkçası biz çevre mühendisleri de sanırım memnunuz halimizden sesimiz çıkmıyor ben bu durumu aylar önce cimere yazdim ama malesef tek kişinin yazması pek etkili olmuyor.
 
Şehir Hastanelerinin tamamı veya tamamına yakınının Çevre Yönetimi özel bir şirket tarafından yapılmaktadır. Başvurarak olmaz o iş. Ayrıca sırf kendi şehrimde sorunlu Kamu Hastanelerimiz var ve bunlara, ceza yazıldığında sorun çıkıyor

Arkası sağlam bir şirket.
 
@Tuncer-gözde Bende bir kaç sefer bu durumu dile getirdim, hiç kimseden ses çıkmadı. Çevre Mühendisleri birlik olmayı hiç bir zaman başaramadı. Bunun daha çok ceremesini çekeceğiz. Kimya Müh. Odası dava açtı Arıtma Tesisleri için kimsenin ruhu duymadı. Atık Yönetimi bölümü kuruldu yine kimsenin sesi çıkmadı .... Daha neler neler
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Malesef öyle Harun bey sıfır atık projesi diye bir proje geliştirildi bu projenin uygulayıcısı olacak olan çevre mühendisleri için atamadan söz eden olmadı bu bizim için büyük bir fırsattı ama malesef yararlanamadık /yararlanamıyoruz...Ve bu böyle de devam edip gidecek...
 
Üst