• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

sera gazı eğitim notları

Merhabalar;

Teknik Çevre olarak uzun süredir sera gazı hasaplanması ile ilgili çalışmalar yürütmekteyiz. İzleme Planları'nın hazırlanması ile ilgili eğitim ve danışmanlık hizmeti verdiğimizi belirtmek isterim. Ekte 4-5 Eylül tarihlerinde düzenleyeceğimiz eğitim duyurusunu paylaşmak isterim.
 

Ekli dosyalar

  • sera_gazi_emisyonlarinin_izlenmesi_raporlanmasi_egitimi.pdf
    625.2 KB · Görüntüleme: 107
Merhabalar,
Şirket olarak 26-27 Şubat tarihleri arasında "Uygulamalı İzleme Planı Hazırlama Eğitimi" vermekteyiz. Yaptığımız işlerden kısaca bahsetmem gerekirse: Eylül ayında Ankara/Hilton otelinde gerçekleştirilen sektöre yönelik eğitimler, "İzleme ve Raporlama Tebliği İzleme Planı Kılavuzu", İzleme planı şablonu ve Elektronik İzleme Planı Şablonu tarafımızca hazırlanmıştır.
İzleme planlarının tamamlanabilmesi için şirket olarak hem tesislere, hem de tesislere çevre danışmanlığı hizmeti veren kuruluşlara yönelik eğitimler düzenlemekteyiz.
Ayrıca, eğitimlerin odak noktası izleme planları sektörel bazda nasıl hazırlanır olduğu için denetçi olma hedefindeki kuruluşlarında katılımı oldukça faydalı olacaktır.
Herkesi beklemekteyiz. Daha detaylı bilgi için eğitim duyuruları bölümüne bakabilirsiniz.
Eğitim ile ilgili detaylı bilgiler için "İzleme Planı Hazırlama Eğitimi" dokümanına bakınız.
Eğitime katılmaya karar vermeniz durumunda "Eğitim Başvuru Formu" dokümanını doldurup lütfen ilgili mail adresine iletiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Eğitim Başvuru Formu.xlsx
    131.6 KB · Görüntüleme: 15
  • İzleme Planı Hazırlama Eğitimi.pdf
    196.3 KB · Görüntüleme: 39
Üst