• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

SERA GAZI EMİSYONLARI HESAPLANMASI TEMEL EĞİTİMİ

mugeteke

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
3 Aralık 2020
Şehir
Afyonkarahisar
Firma
Çevre Danışmanlık Firması
Sera gazı emisyonları hesaplanması temel eğitimi hakkında bilgisi olan var mı ?
 
merak ettiğiniz şeyler nedir?
 
TSE'nin sera gazı hesaplama ve raporlama eğitimi için 10 kişi kotasını doldurmak gerekli. Ancak şuan iki kişiyiz. Katılmak isteyen arkadaşlar var mı ?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Önceki cevapları görüntüle…
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
mugetekeEğitim için detayı TSE'den veya internet sayfasından bulabilirsiniz. TSE 'nin hizmetler sayfasında eğitim bölümünde bir eğitim başvuru formu var. Bunu doldurarak,form içerisindeki mail adresine mail atmalısınız. Kişi sayısına ulaşıldığında eğitim açılacak.
 
Üst