• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sera Gazı Genel Bilgilendirme Sunumu

mehtap0915

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Mayıs 2018
Firma
izocam
Merhaba,
Seragazı ile ilgili elinde genel bilgilendirme sunumu olan var ise paylaşabilir mi?

şimdiden teşekkür ederim.
 
Arkadaşlar merhabalar malum sera gazı belgelendirme süreçleri ile alakalı bir hesaplama örneği paylaşıyorum Motorin ve Doğalgaz ile alakalı olarak yardımcı olacağını düşünüyorum. İyi çalışmalar
 

Ekli dosyalar

  • Sera gazı hesaplama örneği.docx
    20.9 KB · Görüntüleme: 159
Sera gazı hesaplamaları ile alakalı risk analizi örneği ek'te mevcuttur. Her firmanın farklı riskleri vardır. Bunu baz alarak kendi firmanıza uyarlayarak faydalanabilirsiniz. Bunun yanı sıra İSG de veya çevre etki değerlendirmesinde olduğu gibi bir matris belirleyip riskin kabul edilebilir mi? edilemez mi? olduğunu belirleyebilirsiniz.

Herkese iyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

  • Risk Analizi.docx
    13.9 KB · Görüntüleme: 157
Üst