• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sıcak bir yaz günü ve ''ramazan''

Mehmet Çakmak

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Eylül 2010
Eski yaz günleri, soğuk ayran ve limonata serinliğinin karlı dağlardan gelen esintisi demekti. Yahut, obruktan çıkarılmış bembeyaz karın; bal şerbetiyle karsambaç yapılıp afiyetle kaşıklanması

Artık eski yaz ünlerine bir ay kadar ara vereceğiz ve hoş geldin ramazan diyoruz.
 
@muju
Benim sabırdan kastım, etrafımda oruçlu oruçlu benim hastalık nazlarıma katlanıcak insanlara sabırlar diledim öncelikle :D
 
bir gürültücü geleneğimiz daha bu ay bizimle. hoşgeldin ramazan ve davulcusu. her ne kadar beni davulunun sesiyle gecenin bir vakti uykusuz bıraksan da, içimden sana kızıp da artık bu sokakta çalma git biraz dolaş desem de, eski tadı kalmasa da yine de ayrı bir güzellik.
(küçükken hatırlarım babam köydeki okulun müdürüydü. okulun hademesi de ramazan davulcusuydu. davulcu hergece gelir lojmana bize torpil geçerdi kapıda maniler söylerdi babam da sırf manileri dinleyelim eşlik edelim diye gecenin bir vakti uyandırırdı bizi. hiç de kızmazdım üzülmezdim uykusuz kaldım diye.)
büyük blokların arasında neşemizi kaybetmemek dileğiyle hayırlı ramazanlar...
 
Üst