• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

SIFIR ATIK YÖNETİM SİSTEMİ PROJE DOSYASI

maniskas

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Mayıs 2016
Firma
izmit belediyesi
arkadaslar merhaba,
43531 nüfuslu bir ilçeyiz. İlçemizde sıfır atık sisteminin oluşturulmasıyla ilgili çalışmalar yapıyoruz. İkili toplama sistemlerinin oluşturulması hususunda evsel atıklar için 800-1100 lt konteynerlerimiz mevcut. Ambalaj atıkları için yeterli hacim ve sayı belirlemesini nasıl yapabiliriz. Birde mobil atık getirme noktaları ana halterlere konulması planlandı nüfus oranlı olarak 5 adet mobil atık getirme noktası oluşturulacak yeterli olur mu ?
Bakanlığın SIFIR ATIK YÖNETİM SİSTEMİ PROJE DOSYASI nı hazırlayan varsa örnek paylaşabilir mi?
 
güncel atık karakterizasyonu takip edip oluşan ambalaj atıkları yoğunluğu ve mahallelerin eğitim seviyelerine bağlı olarak bir dağılım planlaması yapabilirsiniz dağıtım yapıldıktan sonra da konteynır doluluk oranları takip edilip hızlı ve yavaş dolan konteynırları belirleyip tekrar düzenlemeyapılabilir. mobil atık getirme merkezlerini merkezi yerlere konumlandırmak halkın biliçlenmesi açısından iyi olacaktır tavsiyem daha çok çocukların dikkatini çekebileceğiniz noktalara odaklanmanız olacaktır.
 
Üst