• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sıfır atık

dilek doğan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Ocak 2014
Şehir
Adana
Firma
y.ç
Arkadaşlar, Sıfır atıkları her ay girmek zorunda mıyız? Bilgilendirirseniz sevinirim
 
dilek doğanMerhabalar,

Sıfır Atık Yönetmeliği'nin 10. maddesinin 1. fıkrasının i bendinde aşağıda yer alan ifade yer almaktadır:

(Değişik:RG-9/10/2021-31623) Sıfır atık yönetim sistemi kapsamında toplanan atıklara ilişkin aylık bilgileri takip eden ayın onbeşine kadar sıfır atık bilgi sistemi üzerinden bildirmekle ve her yıl Mart ayı sonuna kadar bir önceki yıla ait bilgilerin veri kontrollerini tamamlamakla, bildirime esas bilgi ve belgeleri muhafaza etmekle,

yükümlüdür.

Sıfır atık kapsamında çıkan atıklarınızı lisanslı firmalara verdiğiniz zaman aynı gün içinde de sisteme giriş yapabilirsiniz. Ya da toplu halde takip eden ayın 15'ne kadar giriş yapabilirsiniz.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Her ayın sonuna kadar eğer girmemişsem, Çevre şehircilik il müdürlüğü tarafından aranıyorum.. Bu yüzden her ayın son gününe kadar girişlerimi tamamlıyorum
 
Üst