• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

SMC/BMC Tipi Polyester Reçineler

erman

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Nisan 2011
Arkadaşlar merhaba,

Bir konuda acil bilgi almam gerekiyor.
SMC/BMC Tipi Polyester üretimi yapan (cam elyaf katkılı) bir fabrikanın danışmanlığını yapmaktayız. Tehlikeli kimyasallar (boya vs.) ile kontamine olmuş atıkları tehlikeli atık geri kazanım tesisine gönderdik. Fakat bu arada üretim esnasında fire verilen malzemeleri alamayacaklarını söylediler. Kod numarasına göre aradım. Atık kodunu bulamadım.
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

İyi çalışmalar...
 
Tehlikeli kimyasalla kontamine olmuş atık derken ? cinsi nedir ambalaj mı, plastik poşetler mi ? Normalde fire verilse bile kodu aynı olması gerekir bunu yinede bertaraf eden tesislerle görüşmede fayda var çünkü atıklarla ilgili oldukları için. Ayrıca almıyorlarsa benim firmalardan birinde de böyle bir durum yaşanmıştı. Bu kodlu atıkları alan başka lisanslı firmalar ile görüşmenizi öneririm. Çünkü bazılarının almadığını başka bir bertaraf tesisi alabiliyor.

Kolay Gelsin..
 
@erman
Bertarafçı onları alamaz çünkü hurda plastiği tehlikesiz toplama lisansı olan alablir. kod no'sunu Atık yönetimi Genel esasları yönetmeliği eklerinden bakablirsin, sadece tehlikeli atık kontrolü yönetmeliğine bakıyosan eğer bulamassın arkadaşım, umarım aradığın bilgidir.
 
Üst