• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Staj önerisi???

c.selçuk a.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Ağustos 2011
herkese merhabalar.çevre mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim 3. ve 4. sınıf sonlarında staj yapacağız.

sektörün içinde olan sizler nerede staj yapmamı önerirsiniz??
öğrencilik yıllarını düşündüğünüzde şurada staj yapsam süper olurdu dediğiniz bir işletme varmı ??
şehir önemli değil. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Cevap: Staj önerisi???

stajınız "arıtma tesisi işletme" stajı ise, ilaç firmalarına başvuruda bulunabilirsiniz. istanbul'da üretim yapan firmalar, stajer sayısı konusunda sıkıntı yaratmadıkları gibi, hem labaratuar hem de teknik ekipman ve işletme açısından size katacakları da fazla olur. eğer "şantiye" stajı yapacak iseniz, inşaat firmalarına "altyapı" ile ilgilenen departmanlara, ya da arıtma tesisi dizayn eden firmalara başvurun derim.
 
Cevap: Staj önerisi???

HES Baraj Şantiyesinde Çalışan Bir Çevre Mühendisi Olarak Sezon Başında Belki Sizin İçin Birşeyler Ayarlayabiliriz Kesin Söz Vermemekle Beraber. Çeşitli Branşlarda Öğrenci Arkadaşlar Bu Sezon Başında Gelip Stajlarını Yaptılar Ve Memnun Ayrıldılar Bir Çevre Mühendisinin Olmasıda Güzel Olurdu Açıkcası .. HES'lerde Artık Çevre Mühendisleri Açısından Potansiyeli Olan İş Kapıları Oldu. Tabi HES'lerin Karşısında Olmaktansa Çevreye Etki Boyutunu Ne Kadar Daha Minimize Edebilriz Düşüncesiyle Hareket Eden Çevre Mühendisi Arkadaşlardır Tercihimiz :)
 
Cevap: Staj önerisi???

İstanbul / Halkalı 'da Ambalaj dektöründe faaliyet gösteren firmamız için 2012 yaz döneminde işletme stajı yapacak arkadaş alacağız... Bilgilerinize...
 
Cevap: Staj önerisi???

Merhaba :)

bence laboratuvar stajını İçme suyu atıksu artıma tesısılerınde , işletme stajınıda Çevre ve İş güvenliği alanında yapabilirsiniz. İş sağlığı, güvnliği ve çevre muhendisliği geleceğin meslekleri arasında ve bu alanda staj yapman gelecekte daha kolay iş bulmanızı sağlar diye düşünüyorum. Kolay gelsin.
 
Cevap: Staj önerisi???

işin özü şu bence sen mezun olduğunda çevre sektöründe hangi alanda çalışmak istiyorsun öncelikle bunu belirle derim ben.eğer üniversite illa su alanda yapacaksınız demiyorsa kendine bir alan belirle ve o alan üzerinde stajını yap derim ben.çünkü cevre sektörü cok geniş olmakla beraber hangısıne yönelirsen o konu üzerinde uzmanlaşıyorsunuz. danısmanlık sektörünün bir faydası var içerisine girdiğin zaman birçok şeyi görme sansın var.tüm yönetmelikleri inceleme sansın ve bu yönetmeliklere göre uygulama sansın oluyor.iş bulma konusunu dert etme herkes bir şekilde iş bulur.şimdi ki durumda en cok ihtiyac duyulan meslek grubu arasında yer alıyoruz içini de o konuda ferah tut ne kadar piyasa düşük olsa da.sevgiler...
 
Üst