• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim staj yeri arıyorum (istanbul)

@narinunutmaz
Dsi ve çevre şehircilik baktınız mı yada büro olarak arıtma tesisi de olabilir ..
 
Son zamanlarda hatalı mesaj yazarak bilgi isteğinde bulunan kimselere öyle bir tavır oluşuyor ki anlamak mümkün değil. Sonra bir gruplaşma alıyor başını gidiyor; herkes yüklendikçe yükleniyor, alay konusu yapılıyor o kişi.
Şimdi de burada site yöneticisi defalarca ekran görüntüsü alarak nereye varmaya çalışıyor? Hiç araya girmesen olmaz, değil mi? İlla komik olacaksınız ve yanınıza adam toplayacaksınız, değil mi?
Artık sıkmaya başladınız. Güzelim siteyi komik olacağız diye mahvettiniz. İnsanları soğuttunuz. Karşınızda hata yapan birini gördükçe yerden yere vurdunuz. Ama onlardan bir farkınız kalmadığını anlamadınız.
Gerçekten üzülerek siteyi terk etmek zorunda kalıyorum.
 
@Burak Bilen

Sevgili Burak,

Bu mesajı görebilmek adına öncelikle engelini kaldırdığımı bilmeni isterim. Seni neden engellediğime sonra değineceğim. Orada defalarca ekran görüntüsü yok, bir kez tıklarsan üstüne tek bir ekran görüntüsü olduğunu göreceksin. Araya girmesem olmaz, çünkü burası bir forum sitesi ve yöneticilikten bağımsız olarak görüşümü bildirmek benim en büyük hakkım (senin yukarıdaki mesajında yaptığın gibi). Yanıma adam toplamama gerek yok, kavga etmiyoruz burada. Ama günlerdir açık olan bir konuya 10 mesaj gelmişken hâlâ "neresi" diye sormak; asıl bizlerle dalga geçtiğinizin kanıtı değil midir?

Aslında bu mesajını direkt beni hedef alarak göstermen hoşuma gitti. Çünkü benden başka kimseye bu sitede böylesine bilenemedin. Seni neden engellediğimi de hatırlatayım. Sayın "SİİRT" İl Çevre çalışanı Erdoğan Yavuz ile birlikte bu sitede; danışmanların "kopyala/yapıştır" dışında bir iş yapmadığını savunmuştun. Senin mantığınla burada da insanları yerden yere vurmaktan başka bir işe yaramıyoruz zaten. Ama şunu unutma ki sen de burada gereksiz muhalefet yapmaktan başka bir anlam ifade etmiyordun.

Ben ya da bir başkası geliriz, gideriz. Hepimiz insanız, sıkıldığımız ya da bıktığımız yerler olur. Burayı da bırakırız, mesleği de bırakırız. Ama gördüğün üzere şu an buradayım ve yaptıklarımın tamamen arkasındayım. İnsanların da yaptıklarının ve yapacaklarının neler getirebileceğini birkaç kez düşünmesini umuyorum. Sen de umarım yaptıklarının arkasında durur ve bu onurlu tavrını sürdürerek siteye bir daha dönüş yapmazsın.

Yolun açık, kazancın bol olsun.
 
Üst