• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Su arıtma tesislerinin incelenerek klorlama işleminin anlatılması

internette kendin araştırsan, resimlerle bilgilerle yüzlerce sayfa çıkar zaten. ama aklına takılan , anlayamadığın yerleri sorarsan açıklamasını yaparım ya da o noktayı anlamanı sağlarım.
 
yaa su arıtma tesisleri hakkında bilgim var ama klorlama işlemı lagzım bana en cok reaksiyonada ihtiyacım yok bu konuda bana bılgı verırsen pdf seklınde yada baska turlerden odevımı cok guzel hazırlıyacagımı dusunuyorum
 
su arıtma tesisleri tam olarak olmasada yeterli kadar bilgim var ama klorlama işlemi lağzım bana konunun çok derinine girmeden

buradakiler biraz ağır kalıyor
 
yok ya. Hiç bir başlık altın da böyle bir konu yok bende su arıtma tesislerini ayrı bir konu olarak buldum klorlama işleminide fatih özcanın verdiği yerden aldım böyle verirsem güzel bir ödev olurmu ?
 
kardeşim sen klorlamadan önce, konuşmayı yani kime nasıl hitap edeceğini öğrenirsen, birinden birşey "rica ediyorsan" ya da kendinden yaş olarak büyük insanlar, tanıdığın olmaması da cabası. demem o ki o insanlara karşı daha saygın düzgün bir üslupla konuşursan, sana yardım etmeye çalışacaklardır. ama sen bu şekilde konuşursan, normalde yardım edebilecek birisi görmezden gelir.
 
Üst