• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

su faturalarında katı atık ücreti şoku

Çiğdem Aksoy

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Mart 2010
Şehir
Tekirdağ
Firma
..
Elektrik faturalarındaki kayıp kaçak bedelinin elektrik faturasına yansımasına ilişkin tepkiler dinmek bilmezken su faturalarında da "Katı Atık Yönetim Sistemi Ücreti'nin yansıtılması tepki ile karşılandı

Türkiye’nin en büyük şikayet portalı Şikayetvar’a gelen şikayetler tüketicilerin nabzını tutmaya devam ediyor. Elektrik faturalarına yansıtılan kayıp kaçak bedeli dahil olmak üzere 9 kalemde alınan ücretlerin haksız olup olmadığı hem tüketiciler hem de hukukçular tarafından tartışılırken su faturalarına yansıtılan ücretler de tüketiciler tarafından incelemeye alındı. Gelen şikayetlerde su faturalarına yansıtılan “Katı Atık Yönetim Sistemi Ücreti” tüketiciler tarafından büyük tepki ile karşılandı.

Su Faturalarındaki Ek Gelirler De Tüketiciyi Çileden Çıkardı
Su abonesi olan mesken ve işyerleri sahipleri alınan ücretin yasal dayanağının olup olmadığını merak ediyor. Gönderilen şikayetlerde “Su faturamızda ‘Katı Atık Yönetim Sistemi Ücreti’ni görünce şok olduk. Geçen aylarda gelen faturalarda böyle bir ücret yoktu. Alınan bu ücretin yasal dayanağı nedir? Katı Atık Yönetim Sistemi Ücreti ve Atık Su Alt Yapı Yönetim Sistemi Ücreti adı altındaki tahsilatın su faturalarına yansıtılmaya başlanması bizi şok etti. Su faturalarımız kabardı” denildi.
 
Üst