• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Su temini ve atıksu uzaklaştırma

Benim bir problemim var ama verilenlere göre hesap yapamıyorum. Ekstradan bir bilgi mi gerekiyor acaba? Proje sorusunu buraya yazmam doğru olur mu?

Nüfus 73197kişi,Proje debisi 0.14402m^3/sn
Akarsudan su kaynağı bir akarsu ve su toplama kuyusunda bekledikten sonra isale hattı ile yerleşim merkezine iletilecek.
Vmin=0.6m/sn Vmax=1.8m/sn.
Nehirde alçak su seviyesi(ASS)=5.6m ve YSS=14.2m.
Bu bilgilerle,kuyu hacmi?
Kuyunun etkili derinliği?
Kuyu çapı?
Kuyunun toplam derinliği?
Bulunabilir mi?

En az 20dk bekletilir, kuyu tabanı ASS 1,5m altında olur. :)

λ'yı nasıl belirleyeceğiz :(
 
pürüzsüzlük katsayısı,λ olmadan,hız ve yük kaybını hesaplayamıyoruz böyle oluncada boru seçimi yapamıyoruz,bunun sonucu olarak isale hattına başlayamıyoruz..

Ben biraz daha araştırayım.

Teşekkürler.
 
Malzemeye göre değişir. Kullanacağınız malzemenin katsayısını üreticinin teknik spesifikasyonların alabilirsiniz.
 
Yılların tecrübesi bulunan firmamız halka hizmet halka hizmet parolası ile her geçen gün gelişmekte ve müşteri memnuniyeti esas almaktadır.

Siz değerli müşterilerimizin göstermiş olduğu ilgiyle size daha iyi ve kaliteli hizmet sunmaktan büyük bir mutluluk duymaktayız. Firmamız genis ve uzun vadeli hizmet anlayışını esas almakta ve tecrübeli personeli ile çalışmaktadır..

Araçlarımızın tüm techizat ve malzemeleri TSE standartlarına ve prosödürlerine uygunluk bakımından projelendirilmiştir.Ve araçlarımız şirket envanterine kayıtlıdır.

Sultabeyli Vidanjor çalışma ruhsatı lisansı ve deneyimli personeli ile çalışma prensibini esas alarak sizlere en iyi hizmeti vermekle yükümlüdür Tercihiniz için Teşekkür ederiz. Şükranlarımızı borç biliriz..

Sultanbeyli Vidanjor Hizmet müdürü İsmet KURT.0532.586.53.61
 
Üst