• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim Su ve Atık Sudan Numune Alma Eğitimi

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Ölçüm ve İzleme Dairesi Başkanlığının öncülüğünde, Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) ile birlikte ;

11-14 Kasım 2018 tarihinde 3 gün sürecek olan “Su ve Atık Sudan Numune Alma Eğitimi” düzenlecektir.

Katılımcılar öncelikle Bulundukları ilin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri Döner Sermayesinden referans numarası alarak (213- Çevre Alanında Teorik ve Pratik Eğitimler/Günlük 170 TL(3gün)), Bakanlığımız Döner Sermaye Müdürlüğü Halk Bankası Kurumsal 301 no.lu hesabına toplamda 510 TL(KDV dahil) olan KATKI PAYI bedelini yatırmaları gerekmektedir. Dekontunu da kayıt formunda ilgili yere yüklemeleri zaruridir.

Ayrıca katılımcılar eğitim ve konaklama bedeli olan 2.350 TL (KDV dahil)’yi Türkiye Çevre Koruma Vakfı İktisadi İşletmesi, T.C. Ziraat Bankası, Kamu Girişimci Şubesi, IBAN:TR71 0001 0025 3352 1264 1250 19 no’lu hesaba yatırdıktan sonra (havale,eft veya elden yatırılabilir) (Ücret yatırılırken lütfen katılımcı ismi ve hangi eğitim olduğunu belirtiniz aksi taktirde ücretlerinizi göremiyor, kayıtlarınızı onaylayamıyoruz.) 9 Kasım 2018 tarihine kadar
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


suveatiksunumune.jpg
 
İyi günler mahmut bey bu eğitimi almak için bir kurumda çalışmamız gerekiyor mu bağımsız olarakta katılabilir miyiz? Ayrıca eğitim dönemlere ne sıklıkla gerçekleşiyor?
 
bir kurumda çalışmanıza gerek yok sadece eğitim tarihlerini takip etmelisiniz. fakat alacağınız belge 4 yada 5 yıl geçerlidir.
 
Üst