• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Takım arkadaşı arıyoruz :)

Cansu Bağ

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Ocak 2011
Firma
DYO BOYA FABRİKALARI
Son yıllarda “eleman aranıyor”un kibar ve Avrupai hali "takım arkadaşları arıyoruz" oldu ya, geçen gün üniversiteden arkadaşım ile konuşuyoruz. Bu firmaların kriterleri hakkında bir o yazıyor bir ben, bir o bir ben derken aşağıdaki metin çıktı ortaya.

Japonca çince dillerine hakim, göbek dansından anlayan, 10 parmak klavye, presentable, resentable, 3 km görüş mesafesine sahip, confortable and sweaty, gerektiği hallerde çay kahve servisi yapabilecek, masaj yapmayı bilen, kendi arabası olan, saç kesiminden anlayan, geç saatlere kadar çalışabilen, 15 yıl arıtma deneyimi olan, 25 yıllık ÇED deneyimi bulunan, çocuk bakımından anlayan, E sınıfı ehliyete sahip, uçak kullanabilen, uzun yol deneyimi olan (tercihen pasifik), hesap makinesinde leblebi yazabilen, mikroskop olmadan mikroorganizmaları tanımlayabilen, adamın gözüne bakıp ensesinin metrekaresini çıkarabilecek, askerlikle ilişkisi olmayıp orgeneral olan, filopy disk boyutlandırabilen, uzay mekaniğinden anlayan, diliyle burnuna değebilen 7 dakika nefessiz durabilen, güneş sistemi yol tecrübesi bulunan işçi sağlığı güvenliği uzmanı sertifikası olan, kendisine gelen ve 10 kişiye gönder huzura kavuş sen de destekle gibi kampanyalara destek vermeyen, bu tür mailleri spam kutusunda bulunduran, nasa tecrübesi olan, 3 gün hiç yemek yemeden durabilecek, sigorta yemek yol masraflarını kafasına takmayan, paraya ihtiyacı olmayan ama ideolojileri doğrultusunda çalışmak isteyen, doğayı seven land roveri olan, 21 yaşından gün almamış, yüksek lisans mezunu, patatesi kabuğuyla yiyen, alkol kullanmayan, sigara içmeyen, yemek yemeyen, hık demeden anlayan, çakar çakmaz çakan, denizin üstünde yürüyebilen, gerektiği hallerde uçma yetisine sahip, 10 kaplan gücünde, tek ayak üstüne 1001 yalan söyleyebilecek, ilkokul hayatında hep kütüphane kolu olmuş, tercihen lise yıllarında folklör ekibine katılmış, sosyal hayatı mükemmel, tübitak derecesi tercih sebebidir, fakültelerin tıp, tup duma duma dum bölümlerinden mezun, kan görünce dayanamayan, koltukta yatıp koltukta kalkabilen, dişlerini fırçalamayan, küçükken sobe oyununda en son çıkan;

Çevre Mühendisi TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ..!
 
Üst