• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Talaş geri dönüşümü

Merve Yeşildağ

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Haziran 2011
Firma
geri dönüşüm
merhaba arkadaşlar aradım sitede ama bulamadım konuyu açmaya karar verdim. çalıştığım yerde sürekli mobilya sektörü arıyor ve bu talaşları napabilirim diyor. araştırdım ama nasıl bir başlangıç olur veya nerelere yönlendirebilirim yardımcı olabılır mısınız?bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
iyi çalışmalar
 
@özgür çiftçi Özgür bey gösterdiğiniz ilginize teşekkür ederim. Şimdilik bu alandaki çalışmalarımızı durdurmuş bulunmaktayız. Toplantılarınızdan fırsat bulabilirseniz yüz yüze görüşmek isteriz. :)
 
selam aleyküm arkadaşlar öncelikle hayırlı işleriniz olsun
elimizde 2 kamyon kadar hizar tozu var ilgilenen arkadaşlar olursa eğer yardımcı oluruz
5069749236 numaradan bana ulaşabilirsiniz yer Konya
 
@keops
Biz bu konudan sıkıntı yaşıyoruz. Mobilya ahşap atölyemiz var imalattan arta kalan mdf parçaları toz talaşı vereceğimiz yerler arıyoruz.
 
merhaba,
Danışmanlığını yapmakta olduğum bir mobilya üretim firmam için talaş tozlarını verebileceğim bir firma aramaktayım,tozlar içinde kimyasal madde olabilir öncelikle analiz yapılması gerekli sanıyorum,İzmir civarında bu konu ile ilgili yönlendirme sağlayabileceğiniz lisanslı bir firma var mıdır ? İyi günler.
 
Merhaba,

Kimyasal olduğundan şüphe ediyorsanız; firmalar da bunu tespit edip hemen almak istemeyebilirler. Dolayısı ile öncelikle EK-3B analizi Tübitak tarafından yapılsa daha uygun olur diye düşünüyorum. Oradan gelecek rapora göre atık kodunuz belirlenir; firma arama işlemlerine geçebilirsiniz. Atığın tehlikelilik arz edip etmediğinden emin olmadan afaki konuşmak hatalı olabilir :rolleyes:
 
Merhaba ,
Talaş derken biraz daha açıklamalı yazarsanız yardımcı olunabilir?
Tam olarak ne talaşı ?
Hangi koddan çıkışını yapmak istiyorsunuz ?
Hangi bölgeden yazıyorsunuz ?

Bu bilgileri verirseniz yardımcı olacak birisi çıkabilir.
 
Merhaba,

Elimizde üretimden dolayı sürekli olarak kayın ağacından her kalınlıkta ağaç talaşı bulunmaktadır. Değerlendirme önerisi olan var mı? İstanbul silivri bölgesi.
 
Ömer yılmaz merhaba iroko talasi hakkinda gorusebilir miyiz
[automerge]1562431174[/automerge]
Ömer bey merhaba iroko talaş ihtiyacımız bulunmaktadır lutfen bana iletisim bilgilerini gonderebilir misiniz
 
Merhaba arkadaşlar. Firmamızda cnc makina işleminden kontraplak ve çeşitli ağaçların talaşı çıkmaktadır. toz değil lakin planya talaşı diye tabir edilen talaştan da değildir. çok olmasa da kalınlık ve planyadan çıkan talaşta mevcut ihtiyacı olan ve ya değerlendiren arkadaşlar için iletişim alperkulcu86@gmail.com.
 
Selçuk bey elimizde aylık 1500-2000 kg civarı ireko Talaşı çıkmaktadır ihtiyacınız varsa görüşebiliriz.
 
Merhabalar,

İstanbul Tuzla bölgesindeki Oğul Enerji A.Ş. ve Kırklareli bölgesindeki Zeus Enerji A.Ş. enerji santralimizde yakılarak enerjiye dönüştürülmesi amacıyla marangozluk faaliyetleriniz sırasında ortaya çıkan talaş, tahta parçası,cips atıkları, odun atıkları, sunta, mdf, dal yaprak ve benzeri atıklarınızı üstüne belirli bir bedel ödeyerek tarafınızdan alma konusunda bir çalışma yapmak isteriz.

Konu ile ilgili olarak gerek saha ziyareti gerek telefon desteği ile sizlere hizmet verebiliriz.

Can Çapa

Tel : 0530 845 45 79

Mail: can.capa@rdfkontamine.com
 
Üst